lørdag den 11. august 2012

Bailey's Mousse

Bailey's Mousse

4 blade husblas
100 g. mørk chokolade
60 g. hvid chokolade
1 dl. Baileys
1 spsk. sukker
3 dl. piskefløde
4 past. æggeblommer


Læg husblas i koldt vand, så det kan bløde op.
Hak den hvide chokolade i mindre stykker og smelt den derefter over vandbad eller i mikroovn.

Smelt husblas i mikroovn (tager ca. 10 sekunder) og bland det derefter sammen med Baileys og det smeltede hvide chokolade.

Pisk æggeblommer og sukker indtil det er cremet og bland derefter sammen med den hvide chokolade blanding.

Pisk fløden til flødeskum og bland derefter det hele sammen.
Til sidst hakkes den mørke chokolade og vendes i moussen.

Moussen stilles på køl i ca. ½-1 time inden den lægges i kagen.

Tip: Kan også bruges som is, så skal halvdelen af fløden dog erstattes med mælk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar